Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Toepassingen

Hieronder vindt u enkele willekeurig geselecteerde voorbeelden van succesvolle toepassingen.

Automotive


De flatscreens in deze showroom tonen interactieve informatie over de laatste aanbiedingen en acties. Een showroom is bij uitstek een geschikte plek voor narrowcasting: vaak nemen bezoekers de tijd om rond te kijken. Tevens kan aan de hand van het kenteken de auto worden herkend door de software en kan de bezoeker persoonlijk worden verwelkomd.

Onderwijs


Narrowcasting is binnen het onderwijs een ideale manier om uw leerlingen en personeel te informeren. U kunt bijvoorbeeld actuele roosterwijzigingen tonen, kantine informatie delen, evenementen aankondigen, buitenschoolse activiteiten promoten etc. Deze gerichte communicatie zorgt ervoor dat leerlingen en personeel optimaal worden geïnformeerd.

Retail


U wilt uw klanten zo optimaal mogelijk informeren over uw producten, merken en aanbiedingen. Onderzoek toont aan dat 75% van de aankoopbeslissingen plaatsvinden ‘op de vloer’. Gebruik dit contactmoment om op een effectieve en directe manier met uw klanten en bezoekers te communiceren. Narrowcasting zorgt ervoor dat u kunt inspireren, adviseren en informeren!

Restaurant


Menu van de dag? Verse dagaanbieding of speciaal feestmenu? Toon het uw gasten via Narrowcasting. Wat heeft u de rest van de week in de planning staan als aanbieding? Informeer uw klanten over uw diversiteit aan producten en update uw menu op een of meerdere locaties tegelijk. Maximaliseer uw verkoop via Narrowcasting!

Kantoor


In kantooromgevingen kan Narrowcasting aankondigingen, agenda’s en andere belangrijke actuele informatie tonen. Er kan bijvoorbeeld ook productinformatie worden getoond in de lobby of vergaderkamer. In welke vergaderzaal wordt u verwacht? En hoe laat? Maak het overzichtelijk en laat Narrowcasting uw personeel of klanten informeren.

Zorginstelling

In zorginstellingen is Narrowcasting  van een bijzondere toegevoegde waarde. U kunt via de schermen niet alleen actuele informatie tonen zoals het uitlopen van een spreekuur,  maar ook gezondheidstips weergeven. De weersverwachting, het nieuws en animatie kunnen wachttijdverzachtend werken.